Et alsidigt og udadvendt job


MIE BOTTELET, REVISOR TRAINEE

Et alsidigt og udadvendt job og en uddannelse som kan føre til nye udfordringer hele livet.

Jeg har uddannet mig inden for revision, fordi jeg kan lide det professionelle miljø og de mange muligheder, som uddannelsen giver. Jeg startede sidste år og er netop gået i gang med at læse HD på CBS ved siden af jobbet. Min arbejdsplads betaler for min uddannelse, og selv om det kan være hårdt at arbejde og læse ved siden af, er der heldigvis også plads til familie og fritid. En gang i fremtiden håber jeg at blive statsautoriseret revisor. Lige nu tager jeg et mål ad gangen.

Som revisor er du virksomhedernes nærmeste rådgiver. Du kontrollerer, at regnskaberne er i orden. Du har din gang hos kunderne og rådgiver om, hvordan de tackler de problemer de støder på i hverdagen. Det kan fx være hjælp til at forenkle arbejdsprocedurer eller hjælp til kundens bogholderi med at samle de nødvendige papirer og informationer til regnskabet. Her er det vigtigt, at vi kommunikerer i øjenhøjde, så vi skaber en god relation til kunden.  

Jobbet som revisor er udadvendt, alsidigt og tilbyder gode karrieremuligheder. Jeg føler mig som en del af et stærkt hold. Det gode samarbejde på holdet gør virkelig, at du har lyst til at yde en ekstra indsats i dagligdagen. Så gør det selvfølgelig heller ikke noget, at jobbet giver mulighed for fx at blive udstationeret i udlandet i en periode eller for brancheskift senere i karrieren.


 

 

Karriere med +faktor

Jeg har altid haft en drøm om at komme til at arbejde med store virksomheder. Læs mere