Verden ligger åben med en revisoruddannelse


SIMON TORP, ASSISTANT     

Jeg valgte at gå ind i revisorfaget på grund af karrieremulighederne, som nærmest er uendelige, og fordi jeg interesserer mig for, hvad der foregår i erhvervslivet.
I vores branche møder du folk, der kører deres karriere track med mange arbejdstimer og store lønninger, men der er lige så mange, som prioriterer deres frihed og kortere arbejdstid - og som stadig får stort ansvar og spændende opgaver.

Samtidig er der gode muligheder for at komme ud og arbejde i andre typer virksomheder. Vi har dagligt kontakt med både ledere og økonomiansvarlige hos vores kunder og det giver en god indsigt i drift af virksomhed og økonomistyring, som jeg kan bruge, hvis jeg senere hen ønsker at skifte branche.

I starten arbejdede jeg med mindre kunder, som gav mig en god helhedsforståelse for, hvordan virksomheder fungerer og organiserer sig. I takt med, at jeg har været her i længere tid er kunderne imidlertid vokset. Det samme gælder udfordringerne med at holde det forkromede overblik og give kunderne den ønskede service.

Det er nu 3 år siden jeg startede i branchen og jeg er samtidig i gang med 4. og sidste år på HD-studiet. Kombinationen af fuldtidsjob og HD-studie er selvfølgelig hårdt, men de to ting har samtidig vist sig at komplimentere hinanden fint. Først og fremmest gør det livet lidt lettere, at du tjener penge, mens du studerer. Samtidig kan jeg bruge de praktiske erfaringer, jeg får fra jobbet, i de opgaver vi har på studiet. Oveni giver studiet den grundlæggende forståelse for sammenhængen mellem teori og praksis i jobbet.

Med til jobbet hører også, at du har dygtige kolleger, masser af kundekontakt og færdes i lækre kontormiljøer. Så jeg regner klart med, at jeg går hele vejen og bliver statsautoriseret revisor i løbet af 5-6 år.

 

Karriere med +faktor

Jeg har altid haft en drøm om at komme til at arbejde med store virksomheder. Læs mere