NYHEDER


MØD OS PÅ UDDANNELSESKARAVANEN® – 2011

Så er UddannelsesKaravanen® 2011 skudt i gang. Tjek tourplanen på 'bliv revisors' facebookside for at se , hvornår karavanen kommer til din skole!

 

UddannelsesKaravanen 2011 kører fra slutningen af august til starten af december og kommer i år rundt til næsten 100 handelsskoler og gymnasier fordelt i hele landet.
Karavanen er din mulighed for at møde revisorstuderende, der kan fortælle om uddannelsen og karrieremulighederne i revisionsbranchen.

På standen kan du bl.a. få information og vejledning om, hvordan du bliver revisor. Repræsentanterne kan give gode råd til, hvordan man søger elev- eller traineestillinger i revisionsfirmaerne og de deler med glæde ud af deres erfaringer fra deres arbejde i branchen.      
 

Kom og få en snak med en branche, der er præget af høj løn, vilde karrieremuligheder og mulighed for lang sommerferie - samt firmaer placeret i hele Danmark!
Vi vil gerne i dialog med dig omkring dine ønsker, drømme og forventninger til din fremtidige karriere som revisor. 

UddannelsesKaravanen besøger hvert år unge på landets ungdomsuddannelser og har deltagere på standene fra virksomheder, organisationer, videregående uddannelser, højskoler, sprogskoler o.l. der gerne vil møde de unge face-to-face!