OM JOBBET


VIRKSOMHEDERNES FORETRUKNE RÅDGIVER

Som statsautoriseret revisor er du virksomhedernes foretrukne rådgiver. Det er din fornemste opgave at forstå, analysere og rådgive dansk erhvervsliv om økonomi, brancheudviklinger, strategisk planlægning, skat, ledelse og meget andet. Det trivielle revisionsarbejde varetages derimod langt hen ad vejen af computerstyrede revisionsprogrammer.

Hvad arbejder den moderne statsautoriserede revisor med?

• Revision og attestering af finansielle regnskaber
• Revision og attestering af miljø- og videnregnskaber
• Økonomi- og risikostyring
• Skatterådgivning
• Ledelsesrådgivning
• IT rådgivning
• E-commerce strategi og implementering

• Corporate finance (vurdering, etablering, køb og salg af virksomheder)

 

 

MED HVOR VIGTIGE BESLUTNINGER TRÆFFES

Statsautoriserede revisorer sidder med ved bordet overalt, når virksomhederne skal træffe vigtige beslutninger. Vi er både med, når virksomhederne starter op, lukker ned eller fusionerer; både herhjemme og i udlandet. Vores arbejde handler ikke kun om tørre tal, men lige så meget om de mennesker, værdier og handlinger, der gemmer sig bag tallene - og om, hvordan vi sikrer, at der også er værdier i virksomheden i fremtiden.  

STATSAUTORISERET REVISOR = VAGTHUND

Som statsautoriseret revisor er du samfundets uafhængige vagthund. Du er med til at sikre, at informationerne i virksomhedernes regnskaber er rigtige og retvisende, så investorer, banker og andre kreditgivere kan handle trygt og vide, at virksomheden er sund og lever op til sit samfundsmæssige ansvar.

VI SKABER TILLID OG GENNEMSIGTIGHED

Statsautoriserede revisorer har retten og pligten til at godkende kundernes regnskaber og tjekke økonomiske dispositioner. Samtidig er det vores opgave at hjælpe kunderne med at optimere deres forretning. Derfor er det vigtigt, at vi får folk ind i branchen, som kan hjælpe os med at bevare føringen som en af de mest troværdige brancher.

ENGAGEREDE MEDARBEJDERE

Revisionsfirmaer rummer meget forskellige mennesker og medarbejdere. Her møder du alt fra regnskabs- og skatteeksperter, IT-hajer og jurister til maratonløbere, skakgenier og sportvognsentutiaster. Frem for alt møder du en masse engagerede mennesker med en høj faglig viden og ekspertise.

ET VÆLD AF KARRIEREMULIGHEDER

Når du er færdiguddannet, står du over for en verden af muligheder. Selv for de ambitiøse er der rigeligt med udfordringer til et helt arbejdsliv. Du kan selv vælge, om du fx ønsker at læse videre, eller du vil arbejde dig frem mod et partnerskab.

Med den stærke faglighed, som en statsautoriseret revisorer har, har du desuden mulighed for at blive ansat i topstillinger i dansk erhvervsliv fx inden for områder som finans, skat, HR, IT og meget andet.    Her kan du finde en liste over danske revisionsfirmaer, som du kan kontakte vedrørende en uddannelse, et job eller et traniee forløb. Se liste


 

 

Karriere med +faktor

Jeg har altid haft en drøm om at komme til at arbejde med store virksomheder. Læs mere